Cabaran 7 Hari Blog "Makan Apa?" - Hari 1

by - Monday, November 13, 2017

Assalamualaikum...


Entry kali ni bermulanya Cabaran 7 Hari Blog "Makan Apa?" Hari ni untuk menu buka puasa aku order Mi Bandung dengan Air Bandung yikattt tippi! hehehe

Entahlah kenapa mesti makanan dan minuman yg aku pilih kali ni nama bandung. Tak pa. Malas nak pikir panjang2, yg penting sedap. Serius sedap. Ayaq pun sedap nak habaq mai!



    













Nampak menggiurkan bukan? 


p/s : Walaupun makanan kafe, tapi sepanjang aku duduk sini, okay jugak la.. sedap2 makanan dia. Cukup rasa semua. Marvellous! Alhamdulillah untuk rezeki hari ni. 

You May Also Like

0 comments

Popular Posts